søndag den 5. oktober 2008

btka.dk

btka.dk er en nyere internet side som udelukkende tilbyder at bygge bro fagmanden og bygherren imellem. btka.dk simplificerer opgaven forbrugeren er nødsaget til at gå igennem når denne henter tilbud fra håndværkere.

Bare beret om din opgave en enkelt gang på hjemmesiden. Tre konkurrerende firmaer vil kontakte dig med det formål at give et tilbud. Den form for service fra btka.dk er uden omkostninger og ingen tvinger dig til at afslutte en handel. Det er efterhånden blevet vældig populært og udbredt at få frembragt tilbud via Internettet. Indtil dags dato har det været reglen, at man ringer til håndværkeren hvis man har et stykke håndværksmæssigt arbejde, der skal ordnes.

Dersom det, som forventet, viser sig at tendensen fortsat udvikler sig bare tilnærmelsesvis ligeså hastigt, som den har gjort indtil nu, vil den gamle måde ganske hurtigt være slut.

I fremtiden er det sådan, at det er håndværkeren som kontakter dig. Det er ofte en langsommelig og besværlig process at opsøge uafhængige arbejdsstyrker for at hente diverse forskellige og uafhængige diverse tilbud til sammenligning. Alene at få kontaktet nogle håndværkere som har tid nok til at varetage din forespørgsel kan være en stor opgave. btka.dk kan assistere dig med at netværke mellem håndværkere fra alle brancher og de kunder, som har brug for deres ekspertise.
Fremgangsmåden er på den måde, at du skal beskrive hvilken opgave du skal have løst på web-portalen btka.dk, og så er dín opgave slut.
Før du ved af det vil du blive taget kontakt til, af tre kompetente og ledige håndværkere, som vil aftale tid til at se nærmere på opgaven og afgive tilbud. Efterfølgende udvælger du blot det tilbud, kan kan opfylde dine krav på den bedste facon. Det er bemærkelsesværdig at det er uforpligtende at få frembragt prisoverslag på btka.dk, så du skal ikke føle dig nødsaget til gennemførelse af en mulig aftale. I øvrigt er det ganske uden beregning at forespørge et håndværkstilbud hos btka.dk, grundet at arbejdsstyrken yder et mindre beløb som går til dét, at være tilknyttet ordningen. Nogle kunne så bekymre sig om håndværkeren derfor bare tillægger beløbet fra dette abonnement når regnestykket skal gøres op, men sandheden er imidlertid en anden. De indvolverede fagmestre forstår at bygherre vil blive tilbudt adskillige alternative og konkurrerende tilbud. Derfor leverer de den bedste pris de kan levere, fordi de afgjort ønsker at det er dem der vælges. Det er faktisk sådan, at denne metode forsikrer at jobbet bliver udført på samme tid mere enkelt og samtidig billigere for de søgende.
Ekspertens fordel ved metoden ligger helt klart i de flere opgaver han tilbydes, sammenlignet med den forældede måde, hvor forbruger normalt opsporede fagmanden ved hjælp af lokalbogen. Denne, hvilken denne desuden ligeledes måtte betale en pris for at holde sig repræsenteret i. For specialisten udgør denne metode en 100 procent målrettet markedsføring, fremfor at købe reklamer i lokal håndbogen, de gule sider og lignende. På btka.dk kan det lade sig gøre at indsamle arbejdstilbud fra malermestre, snedkerfirmaer, murersvende, smede, gartnerfirmaer, brolægningsfirmaer, VVS-firmaer, arkitekttegnere, samt alle andre almene håndværksmæssige erhverv, men også bogholdere, advokatbistand med videre. Mange nye brancher tilknytter sig efterhånden, så man kan jo altid prøve. Det er jo, som tidligere nævnt, 100 procent gratis og ingen tvinger dig til at afslutte en handel, hår du bestiller gennem btka.dk.

Ingen kommentarer: